[ Odpowiedzi ] [ Odpowiedz ] [ Forum KOLEJ.pl ] |
Informacja została nadana z dembud2.cza.warszawa.supermedia.pl (212.75.118.66) przez: michał p. Data: 03. Listopad 2002 o godz. 14:17:05 |
Jestem użytkownikiem msts od ponad roku. Jak to możliwe że w dużym, w miarę cywilizowanym kraju nie powstała dotąd żadna trasa do msts? Nie wiem. Faktem jest jednak, że postanowiłem stworzyć takową sam a jestem bardzo zdesperowany. Jako cel wybrałem sobie trasę Gdynia Gł. Os.- Kościerzyna. Bardzo chętnie oczekuję wszelkiej możliwej pomocy. Będę wdzięczny za wszelkie porady i materiały. W szczególności interesują mnie fotki obiektów, plany stacji, Gdynia Gł, Gdynia Wielki Kack, Gdańsk Osowa, Kościerzyna, oraz wszyskie pozostałe leżące na ww trasie. Czy ktoś może mi pomóc z w zdobyciu Digital Elevation Models dla tej części Polski, albo posiada wiedzę na ten temat?? Bardzo ułatwiło by to tworzenie projektu. WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH SERDECZNIE ZACHĘCAM DO WSPÓŁPRACY!!! |
Odpowiedzi: Re: pierwsza polska trasa do msts McZapkie (0) Odpowiedz:
|
[ Odpowiedzi ] [ Odpowiedz ] [ Forum KOLEJ.pl ] |
| DZISIAJ
| JUTRO
| WCZORAJ
| FORUM
| FAQ | | TABOR | INFRASTRUKTURA | MODELARSTWO | SOFTWARE | LINKI | O SERWERZE | | |||
|