[ Odpowiedzi ] [ Odpowiedz ] [ Forum KOLEJ.pl ] |
Informacja została nadana z www.nowacom.pl (212.14.45.254) przez: Krzyś Data: 03. Lipiec 2002 o godz. 21:00:48 W odpowiedzi na: Re: Re: SP32,SM48 - poszukuję opini maszynistów,dane techniczne!!!!! napisanego przez "sefar" 03. Lipiec 2002 o godz. 21:00:48: |
: >: SM- 48 świetne maszyny, jeżdziłem na nich w >latach 91-92 ( nr 012,023)w Małkini, >prowadziliśmy wtedy ze staśkiem kowalczykiem >expressy do Ostendy i Bukaresztu na odcinku >Kutno-Białogard. Swietnie sie prowadzą tylko >klimatyzacja często siada a miejsca leżace ( w >relacjach nocnych - jak ta do Madrytu przez >Żagań)nie są dość wygodne i moja żona zawsze >spadała do staśka. Jak na elektryczną >lok.liniową to nie palą dużą - jakieś dwie >paczki dziennie - bez filtra , rzecz jasna. : >: pozdrowienia, aha o sp-32 opowiem nastęnym >razem - jeżdziłem na nich z gienkiem z >pośpiechami na trasie Sochaczew Wąsk - Wilcze >Tułowskie w 1952 roku. Re::Świstak siedzi....bo sreberka były z przemytu! |
Odpowiedzi: Odpowiedz:
|
[ Odpowiedzi ] [ Odpowiedz ] [ Forum KOLEJ.pl ] |
| DZISIAJ
| JUTRO
| WCZORAJ
| FORUM
| FAQ | | TABOR | INFRASTRUKTURA | MODELARSTWO | SOFTWARE | LINKI | O SERWERZE | | |||
|