[ Odpowiedzi ] [ Odpowiedz ] [ Forum KOLEJ.pl ] |
Informacja została nadana z sdcax64-149.dialup.optusnet.com.au (198.142.62.149) przez: Jerzy KOMOSA Data: 27. Lipiec 2002 o godz. 14:16:44 W odpowiedzi na: Świat kolei? napisanego przez "Adrian" 27. Lipiec 2002 o godz. 14:16:44: |
: Witam! : Jestem od wielu lat wiernym czytelnikiem "Świata kolei" , : ale coś takiego jak od dłuższego czasu się dzieje to już przekracza wszystkie normy. : Dzisiaj [tj.25.07.2002] otrzymałem "Świata kolei" na miesiąc maj [tj.nr 5/2002]. : Czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć dlaczego to się tak dzieje lub kiedy to się skończy? : Płacąc 19zł miesięcznie za czasopismo , oczekuje się wiadomości aktualnych , : a nie przedawnionycho dwa miesiące! : Mam nadzieję że to się zmieni. : Pozdrawiam wszystkicz miłośników kolei. Odpowiedz jest prosta , wydawca nic sobie nie robi z czytelnikow ktorzy pismo to wspomagaja. Materialy sa przygotowywane duzo , duzo wczesniej i ze strony redakcji wszystko jest tak jak powinno byc . Problemy zaczynaja sie w Lodzi gdzie to pismo jest skladane i drukowane. Proponuje wyslac list z reklamacja do Emi-Press z prosba o wytlumaczenie dlaczego tak sie dzieje. Wszyscy czytelnicy napewno nie sa zadowoleni z takiego obrotu rzeczy i poprawa musi nastapic jezeli pismo to chce nadal pozostac jednym z najlepszych pism o tematyce kolejowej w Polsce. |
Odpowiedzi: Odpowiedz:
|
[ Odpowiedzi ] [ Odpowiedz ] [ Forum KOLEJ.pl ] |
| DZISIAJ
| JUTRO
| WCZORAJ
| FORUM
| FAQ | | TABOR | INFRASTRUKTURA | MODELARSTWO | SOFTWARE | LINKI | O SERWERZE | | |||
|